BURSA / KARACABEY - Dayı Karacabey Anadolu Lisesi

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlamaktadır.

Bu kapsamda öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Etkinliklere katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ONGUN, okulumuz öğretmenlerini ziyaret ederek sohbetlerinde okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ock

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı törenine İlçemiz Dayı Karacabey Anadolu Lisesi'nde katılan ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hacı ONGUN öğrenci ve öğretmenlere hitap etti.

Ock

Karacabey İlçe Sağlık Müdürlüğünce Verem ile ilgili olarak toplumun bilgilendirilmesi ve bu hastalığa bütün kesimlerin dikkatinin çekilmesi amacıyla 11.01.2024 tarihinde öğretmen ve öğrencilerine verem hastalığına yönelik farkındalık eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda Sağlık Hizmetleri öğretmeni Sinan Çinibulak tarafından 9. ve 10. sınıflara İlk Yardım Farkındalık Eğitimi verildi

Ara

Okulumuz Öğrencileri  "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını" kutladılar. Yerli Malı Haftası kapsamında, evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sınıf arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, Türkiye'nin aydınlık geleceğinde tutumlu olmanın, çalışkan olmanın, iyi yatırımlarda bulunmanın ve ülkemizde üretilen malları kullanmanın faydasıyla ilgili bilgileri arkadaşları ile paylaştılar.

Öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri çeşitli yiyecek ve içecekleri öğretmenlerine ve arkadaşlarına ikram ettiler. Günün anlam ve önemine vurgular yapılarak düzenlenen etkinlikte öğrencilerde yerli malı kullanma bilinci oluşurken aynı zamanda paylaşma, ikram, tutumlu olma, ortak hareket etme, yardımlaşma ve hoşgörü gibi değerlerimizin pekiştirildiği gözlendi.

Ara

Okulumuz 12-A ve 12-C sınıfları 16/12/2023 tarihli Bursa Devlet Tiyatrosunda ''Uçurtmanın Kuyruğu'' isimli tiyatro etkinliğine katıldılar.

Ara

Haftanın değeri "Sorumluluk" hakkında pano hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
“SORUMLULUK” DEĞERİ Sorumluluk kendimize ve çevremize karşı olan görevlerimizdir. Sorumluluk duygusu ise görevlerimizden sorumlu olduğumuza dair bilincimizdir.

Ara

Bursa Karacabey belediyesinin kurmuş olduğu Karacabey’in geçmişine ışık tutacak  " Tarihi Fotoğraf Galerisi" müzesinin oluşturulmasına emeği geçen belediyemiz ve destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

BAŞTA BAŞ ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ ANDIK.

GEÇTİĞİMİZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÇEŞİTLİ NEDENLERLE OKULUMUZDAN AYRILAN İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE PLAKET VERDİK.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN HEDİYESİ OLAN PASTAMIZI KESTİK.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuz 10A sınıfı öğrencisi Elif Söyler Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Mektup  Yarışmasında "Kahramanıma" adlı eseri ile  ilçe 1. olmuştur. Öğrencimizi ve okulumuzda yarışmayı organize eden Edebiyat Zümresi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzun yeni Müdürü İsa CEYHAN görevine başlamıştır.

Okulumuzda deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.