BURSA / KARACABEY - Dayı Karacabey Anadolu Lisesi

İSA CEYHAN - OKUL MÜDÜRÜ

1982 Mersin Erdemli doğumlu olan İsa CEYHAN İlk ve Orta eğitimini Erdemli´de tamamladı. 2000 yılında İçel 75. Yıl Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamladı.2007 yılında İstanbul Çekmeköy Nesrin Uçmaklıoğlu lisesinde göreve başladı.2011 -2013 yılları Bursa Osmangazi Hürriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, 2013-2016 yılları arasında Osmangazi Samet Saraç Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı.
2016 yılında Nilüfer Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip  Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak idareciliğe başladı. 30.10.2023 te Dayı Karacabey Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı.Halen Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.