BURSA / KARACABEY - Dayı Karacabey Anadolu Lisesi

Kas

ONE EXPERT,ONE DREAM,ONE HOPE ETWİNNİNG PROJEMİZDE İLÇE KAYMAKAMIZ  SAYIN TAHSİN KURTBEYOĞLU İLE GÖRÜŞÜP PROJE İÇERİĞİMİZİ DEĞERLENDİRDİK

Karacabey İlçe'mizden 14 Eylül Ortaokulu, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu,Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu;  Erzincan'dan Bilsem ve Romanya'dan dört okulun birlikte yürüttüğü One Expert , One Dream,One Hope(Bir Uzman, Bir Hayal, Bir Umut) isimli projemize İlçemiz Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU ile yapacağımız söyleşi ile başlıyoruz. Sayın Kaymakamımıza proje sunumuzu gerçekleştirdik. 11.11.2021 Perşembe günü Adnan Menderes Ortaokulu Konferans salonunda öğrencilerimiz Karacabey Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU ile buluşuyor.

Kas

E Twinning Projemiz ONE EXPERT, ONE DREAM, ONE HOPE ( BİR UZMAN, BİR HAYAL,BİR UMUT) dogrultusunda ogrencilerimiz poster ve logo calismalarini tamamladi.

Ekm

ONE EXPERT, ONE DREAM,ONE HOPE(BİR USTA,BİR HAYAL,BİR UMUT) ETWİNNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA 2021 AVRUPA KOD HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDIK.

Ortaklığınıİngilizce öğretmenimiz Irmak Menkiş Uzer' in yaptığı eTwinning projemizde 11.   Sınıflarımızla  2021 Avrupa Kod Haftası etkinliğine katıldık. CODY ROBY kodlama oyununu büyük bir istek ve heyecan ile oynayan öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarttılar.

Ekm

ONE EXPERT,ONE DREAM,ONE HOPE(BİR USTA,BİR HAYAL,BİR UMUT) ETWİNNİNG PROJEMİZİN İLK ÖĞRETMEN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ortaklığınıokulumuz  İngilizce  Öğretmeni Irmak MENKİŞ UZER''in yaptığı eTwinning projemizde öğretmenlerimiz ZOOM üzerinden bir araya gelerek projenin basamaklarını incelediler ve görev paylaşımlarını yaptılar.

Ekm

ONE EXPERT, ONE DREAM,ONE HOPE (BİR USTA,BİR HAYAL BİR UMUT) ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

Ortaklığını okulumuz İngilizce öğretmeni Irmak MENKİŞ UZER' in' yaptığı eTwinningprojemizde Karacabey İlçemizden; Adnan Menderes Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu,Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş ACARCA Ortaokulu, 14 Eylül Ortaokulu; Erzincan'dan BİLSEM öğretmenleri ve Romanya'dan dört yabancı ortak  ile  beraber çalışıyoruz.

Projemizde öğrencilerimizin geleceğin mesleklerini öğrenmeye istekli olmalarını ve farkındalıklarını artırmalarını sağlayıp, kendilerine uygun olan mesleğe karar verme veya seçme şansı vermeyi amaçlamaktayız. Onlar yeni ufuklara yelken açarken biz de onlara ışık tutacağız ve böylece geleceğe umutla bakabilecek pencereleri açacağız.